Om oss

Takk for at du setter av litt tid til å lære mer om oss og hva vi driver med. Vi mener at det kan være av felles interesse. Ønsker du å bli vår nye samarbeidspartner, investor, kunde eller du ønsker mer informasjon Om oss kontakt oss. Selskapet Godt kjøp jobber for en enkel og rask plassering av produkter fra Balkan til Norge og resten av Skandinavia.

Nettsiden driver med presentasjon og salg av produkter fra Balkan. Produktene dere ser på siden er produkter av selskaper som ser etter samarbeidspartnere i Norge/Skandinavia. Du finner også produkter som vi tilbyr i samarbeid med våre partnere.

Om dere ønsker importere andre produkter fra Balkan, kan vi hjelpe dere med dette også. I dag er vår nettside enestående portal hvor dere kan bestille varer fra Balkan på et og samme sted.

Trenger dere hjelp eller råd angående import av varer fra Balkan kontakt oss. Vi kan hjelpe dere.

Hvis dere ønsker at vi skal finne en vare eller varer fra Balkan for dere. Forhandle fram en avtale, pris så kan vi hjelpe dere med dette også. Kontakt oss for en sikker handel. Kontakt oss via tlf. mail eller kontaktblanketten som du finner nederst på siden.

Kontakt oss om dere ønsker å presentere deres bedrift på vår nettside.

Om oss