Prefabrikkerte eneboliger

Prefabrikkerte eneboliger

Våre prefabrikkerte eneboliger er bygget med miljøvennlige materialer. Tre er det viktigste byggemateriale, med sin struktur, farge og lukt har det en positiv innvirkning på menneskers helse. Våre bygninger er utelukkende konstruert av organiske materialer. Denne typen boliger gir et behagelig og sunt levesett i dem. Erfarne arkitekter, bygningsingeniører og byggeledere er ansvarlig for byggeledelse. Vår partner har alt nødvendig utstyr for å utføre alle typer konstruksjoner.

Energisparing

Våre prefabrikkerte eneboliger er godt varmeisolert. Slik at forbruket av termisk energi i dem i forhold til konvensjonelle boliger er senket med 50%. I samsvar med moderne tendenser, er det lagt spesiell vekt på det teknologiske aspektet av konstruksjon, som innebærer bruk av naturmaterialer. Dette bidrar spesielt til det stadig viktigere begrepet bærekraftig "grønn" design. Som er et av de viktigste målene for vårt design team.

Øko-materialer

Tre er et naturlig materiale som er lett å produsere, bearbeide og transportere. Selv om det er lett og elastisk, er det fortsatt svært holdbart og sterkt og beholder form og egenskaper. Over historien har den holdt seg i grunnlaget for vår arkitektur og kultur. På grunn av sin appell, farge, lukt og varme det er en av de mest populære materialene for å bygge boliger. Hus laget av tre er bevist å være benefitial for helsen til folk som bruker dem.

Konstruksjon

Hastigheten på konstruksjonen er en stor fordel ved prefabrikkerte eneboliger. Produksjonen utføres med moderne teknologi. Ferdige strukturelle elementene transporteres med lastebiler til området. Huset blir montert på 2-3 dager, avhengig av dens størrelse.

Design

Design er kjernevirksomheten i vår partners selskap. Deres design tilnærming respekterer de tradisjonelle prinsippene for arkitektur, mens de fortsatt følger moderne designløsninger. Vi er viet til fremtidens arkitektur, innovasjoner, teknologier og materialer som presser arkitektur og bolig design mot en smartere og mer bærekraftig fremtid. Teamet av arkitektoniske ingeniører ved vårt kontor er i stand til å arbeide på et bredt spekter av prosjekter i alle faser av sin utvikling.

I tillegg til de eksisterende bolig modellene tilbyr vi deg muligheten til å gjøre prosjektet helt etter dine ønsker og lyster. Basert på dine behov, vårt team av arkitekter planlegger et prosjekt som bærer en elegant og unik arkitektonisk stil.

Våre lave priser er perfekt for å hjelpe våre kunder å møte deres behov og ønsker, men likevel er det ferdige prosjektet garantert å være utført i løpet av kort tid, og av god kvalitet og holdbarhet.

Ønsker du mer informasjon eller du er interessert i en av modellene, vær venlig og kontakt oss. Vi vil med glede hjelpe deg.

Bilde galleriet kan dere se her