Prefabrikkerte trehus/hytter

Prefabrikkerte trehus/hytter

Material beskrivelse av prefabrikkerte trehus/hytter.

Ytterveggene

- Ytterveggene på huset er av tykkelsen 75mm x 160mm netto med to ledd. Veggene er tørket med teknisk tørking det er brukt samtids teknologi under hele prossesen. Fuktighets graden er fra 12% til 17% etter europeiske forskrifter for yttre forhold. Ytterveggene er laget av lekter 5 x 5cm med mellomrom på 50cm, mellom dem er det satt 10cm glassull. Til slutt er det satt på laminerte trepaneler med en tykkelse på 22mm. Hele veggen har en tykkelse på 200mm.

Etasjene

- Høyden på første etasjen ligger på 265cm fra gulvet til taket.
- Andre etasjen begynner med en høyde på 0m og går opp til 3.10m i skråningen, med en helningsgrad på 30%.
- Bjelkene som deler etasjen er av dimensjonene 120mm x 170mm med en akselavstand på 70cm. Begynner 15cm fra veggen og slutter i enden av huset.
- Belegget på bjelkene er av 22mm laminert terassebord av første klasse med radielle kanter, med en fuktighetsgrad på 10%. Videre kommer lekterne med en fordeling på 3 x 5 med 40cm aksial, mellom er det 30mm styrofoam. Videre kommer enda et lag med laminert terassebord 22mm, som er synlig fra øvre side.

Takkonstruksjonen

- Takkonstruksjonen er laget av takstoler som er montert 1.30cm fra kanten på huset. Takstolen bærer sperrene eller tak bjelkene dimensjonene er av 12 x 14cm og sperrene er 8 x 14cm. De er satt opp aksialt på 70cm. Videre blir det satt opp terassebord 22mm laminert med radielle kanter så er det satt på dampgjennomtrengende folie. Videre er det igjen satt på lekter 5 x 5cm så 10cm med glassull. Over glassullen er det igjen satt på lekter 3 x 5cm. Til slutt er det satt på takplater i metall.

Vinduer og dører

- Vinduene er laget av laminerte emner 68mm x 83mm og har vakum glass termopan 20mm. De er malt med beskyttende farge og to lag med voks. 5 år garanti på vinduene.
- Dørene er laget av laminert høy massiv tre og kan males i ønsket farge.

Våre prefabrikkerte trehus/hytter produseres komplett etter europeiske standarder og forskrifter. Huset settes opp på 12 - 25 dager avhengig av ønsket størelse. Kunden må sørge for grunnmur, strøm og vann, kontakt oss for mer informasjon.

Bilde galleriet kan dere se her