Prefabrikkerte hus (hytter)

Våre partnere designer og produserer prefabrikkerte Bygg for alle formål. Gode og funksjonelle løsninger, moderne design og bygge standarder blir brukt ved alle bygg som tilbys av våre partnere. Våre kunder kan velge mellom en rekke forskjellige stiler og modeller.

Alle elementer konstrueres innendørs, under kontrolerte klimatiske forhold. De blir så brakt til byggeplassen hvor de blir montert innen noen dager. Prefabrikkerte bygg er raske å sette opp, uavhengig av værforhold. Husene er motstandsdyktige mot brann og jordskjelv, og fremfor alt energieffektive. Økologiske byggings materialer har en positiv effekt på mennesker. På grunn av energieffektiviteten til de prefabrikkerte husene og hyttene er det betydelig energisparing og reduksjon av kostnader. Raske, detaljerte planlagte og presise konstruksjoner, og kvaliteten på boligene, er noen av grunnene til at flere og flere mennesker bestemmer seg for prefabrikkerte hus. Denne type anlegg er dominerende i de fleste utviklede land og er en permanent løsning på et langt og sunt liv.

Følg lenkene under for mer informasjon og se flere modeller av de prefabrikkerte husene og ferieboligene som tilbys av våre partnere.

Modeller prefabrikkerte hus (hytter)

Ønsker du mer informasjon eller du er interessert i en av modellene, vær venlig og kontakt oss. Vi vil med glede hjelpe deg.